Skip to content

Ruime ervaring met diverse implantaat systemen

Implantaten

Implantaten worden aangeboden door uiteenlopende leveranciers. Ons laboratorium heeft ruime ervaring met de vervaardiging van diverse supra structuren op implantaten. Wij werken met diverse typen implantaten o.a. Straumann, Astra, Camlog, Ankylos, Oktagon, Biomet 3i.  Dankzij de digitale bibliotheek van de verschillende soorten implantaat merken is de pasvorm ten allen tijden correct. Wij zorgen voor een  perfecte implantaat kroon.

Modern laboratorium in Nederland

Ons innovatief en gedigitaliseerd tandtechnisch laboratorium in Warmond werkt met u samen op de manier dat het u ontzorgt.

  • Onze digitaal CAD/CAM workflow zorgt voor het digitaal kunnen ontwerpen van uw kroon- en brugwerk én het kunnen ontvangen van het werk dat via inter-orale scanners is gemaakt
  • 3D printing van modellen
  • Onze tandtechnici zijn gespecialiseerd in het exact kleurbepalen
  • Met een extra controlecheck voordat het werk wordt geleverd, waarborgen we de kwaliteit en worden aanpassingen achteraf voorkomen. Vindt u een aanpassing toch nodig, dan doen wij hier niet moeilijk over en wordt dit kosteloos verzorgd.

All-in prijzen voor implantaten

Al onze implantaat werkstukken worden op maat gemaakt en vervaardigd in Nederland. U heeft direct contact met de tandtechnicus, zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen wij snel leveren. Wij hanteren duidelijke all-in prijzen. Wilt u kennismaken met onze implantaat kroon- en brugwerk? Neem contact met ons op via het digitaal formulier.

Back To Top