Skip to content

Ruime ervaring met diverse implantaat systemen

Implantaten

Implantaten worden aangeboden door uiteenlopende leveranciers. Ons laboratorium heeft ruime ervaring met de vervaardiging van diverse supra-structuren op implantaten. Wij werken met diverse typen implantaten o.a. Straumann, Astra, Camlog, Ankylos, Oktagon, Biomet 3i. Dankzij de digitale bibliotheek van de verschillende soorten implantaatmerken is de pasvorm ten allen tijde correct. Wij zorgen voor een perfecte implantaatkroon.

Neem contact met ons op

Modern laboratorium in Nederland

Ons innovatief en gedigitaliseerd tandtechnisch laboratorium in Warmond werkt met u samen op de manier dat het u ontzorgt.

  • Onze digitaal CAD/CAM workflow zorgt voor het digitaal kunnen ontwerpen van uw kroon- en brugwerk én het kunnen ontvangen van het werk dat via inter-orale scanners is gemaakt.
  • Het printen van 3D-modellen.
  • Met een extra controle voordat het werk wordt geleverd, waarborgen we de kwaliteit en worden aanpassingen achteraf voorkomen. Vindt u een aanpassing toch nodig, dan doen wij hier niet moeilijk over.

All-in prijzen voor implantaten

Al onze implantaatwerkstukken worden op maat gemaakt en vervaardigd in Nederland, zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen wij snel leveren. Wij hanteren duidelijke all-in prijzen.

Back To Top