Skip to content

Kroon- en brugwerk, onze specialisatie

Digitaal tandtechnisch laboratorium

De markt ondergaat een enorme ontwikkeling in het digitaliseren van het techniekwerk. Onze tandtechnici zijn op de hoogte van de nieuwste digitale technieken in dit vakgebied. Wij werken met verschillende digitale CAD systemen (Computer Aided Drafting) voor het ontwerpen van het kroon- en brugwerk. Vervolgens wordt het ontwerp uitgefreesd met ons CAM systeem (Computer Aided Manufacturing) Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u met een inter-orale scanner werkt!

Kronen, bruggen en facings

Wij vervaardigen o.a. kronen, bruggen, etsbruggen, inlays en facings. Uw opdracht wordt van A tot Z in eigen laboratorium vervaardigd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw implantaat werkstukken. De gemiddelde doorlooptijd voor kroon- en brugwerk is 6 werkdagen en voor implantaten 8 werkdagen.

Neem contact met ons op

Kleurbepalen kronen en bruggen

In ons laboratorium in Warmond ontvangen wij uw patiënt graag voor het bepalen van de kleur van een kroon, brug of facing. Deze dienst bieden wij kosteloos aan.

Modern en innovatief tandtechnisch
laboratorium in Nederland

Ons innovatief en gedigitaliseerd tandtechnisch laboratorium in Warmond werkt met u samen op de manier dat het u ontzorgt.

  • Onze digitaal CAD/CAM workflow zorgt voor het digitaal kunnen ontwerpen van uw kroon- en brugwerk én het kunnen ontvangen van het werk dat via inter-orale scanners is gemaakt
  • 3D printing van modellen
  • Onze tandtechnici zijn gespecialiseerd in het exact kleurbepalen

Met een extra controlecheck voordat het werk wordt geleverd, waarborgen we de kwaliteit en worden aanpassingen achteraf voorkomen. Vindt u een aanpassing toch nodig, dan doen wij hier niet moeilijk over en wordt dit kosteloos verzorgd.

All-in prijzen voor kronen en bruggen

Al onze kronen en bruggen worden op maat gemaakt en vervaardigd in Nederland. U heeft direct contact met de tandtechnicus, zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen wij snel leveren. Wij hanteren duidelijke all-in prijzen. Wilt u kennismaken met ons kroon- en brugwerk? Neem contact met ons op via het digitaal formulier.

Back To Top