Skip to content

Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugels

De onzichtbare beugel is met een grote opmars bezig in Nederland. Zowel bij volwassenen als bij kinderen heeft deze vernieuwde techniek al uitstekende resultaten laten zien. Een uitgebreide behandeling, het voorkomen van orthodontische terugval en andere esthetische wensen met betrekking tot het aligneren van tanden. Voor iedere patiënt is er een maatwerk oplossing, vraag onze tandtechnicus naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Modern laboratorium in Nederland

Ons innovatief en gedigitaliseerd tandtechnisch laboratorium in Warmond werkt met u samen op de manier dat het u ontzorgt.

  • Onze digitaal CAD/CAM workflow zorgt voor het digitaal aanleveren van werk via inter-orale scanners
  • 3D printing van lepels en beetplaten en binnenkort ook andere restauraties
  • Onze tandtechnici zijn gespecialiseerd in het exact kleurbepalen van implantaten, kronen en bruggen
  • Een dubbele controlecheck zorgt voor een hoge kwaliteit van het uitgeleverde werk. Aanpassingen zijn minimaal nodig en worden desgewenst kosteloos verzorgd.

All-in prijzen voor zichtbare en onzichtbare beugels

Al onze beugels worden op maat gemaakt en vervaardigd in Nederland. U heeft daarom ook direct contact met de tandtechnicus voor uw werk. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen wij snel leveren. Onze prijzen zijn transparant en competitief. Wilt u kennismaken met onze orthodontie oplossingen? Doe een gratis proefplaatsing van uw werk via ons digitaal formulier.

Back To Top